Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Beveiliging bedrijfBeveiliging bedrijf

Optimale beveiliging van uw pand of bedrijf

Hoe heeft u de beveiliging van uw bedrijf geregeld? Heeft u een bedrijfspand, dan kan is het zeker belangrijk om deze goed te beveiligen. Door het gebouw te monitoren, wordt de veiligheid van uw personeel en klanten verzekerd. De beveiliging van uw bedrijf kunt u het beste aan een professional overlaten. U kunt uw bedrijf beveiligen door bijvoorbeeld een goede alarminstallatie of brandmeldinstallatie te laten installeren. Fieten & Roos – Issys is een beveiligingsbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg, service en onderhoud van diverse beveiligingssystemen. Wij informeren u graag over de manieren waarop u uw bedrijf kunt beveiligen.

Onze beveiligingssystemen voor uw bedrijf

Wij bieden verschillende beveiligingssystemen om uw bedrijf te beveiligen. Zo kunt u bij ons terecht voor inbraak- en brandbeveiliging, camerasystemen, noodverlichting en intercom en toegangscontrole.

Inbraakbeveiliging

Wij kunnen u volledig helpen met de inbraakinstallatie. U kunt uw alarminstallatie ook laten aansluiten op een meldkamer. Hier worden meldingen continu gevolgd door een team van ervaren specialisten. Bovendien testen zij dagelijkst of alles werkt. Op die manier profiteert u van een optimale inbraakbeveiliging. Wij werken samen met alle bekende meldkamers en kunnen uw inbraakbeveiliging op die manier volledig regelen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging te bespreken.

Brandbeveiliging

Wij leveren, installeren en onderhouden brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Deze brandmeldinstallaties worden door ons gecertificeerd ten behoeve van brandweer en/of verzekering. Tevens stellen wij een zogenaamd Programma van Eisen (PVE) op. Bij onze brandbeveiliging gebruiken wij kwalitatief hoogwaardige producten, als Labor Strauss, Notifier en Bosch. Wij informeren u graag over deze producten en onze werkwijze.

Camerasystemen

Wilt u uw bedrijfspand laten bewaken door middel van camera’s? Wij kunnen dit voor u regelen. Hierbij houden wij rekening met verschillende doeleinden. Is het systeem bijvoorbeeld bestemd voor observatie of herkenning van personen of voertuigen? Afhankelijk van uw wensen kunnen wij van Fieten & Roos – Issys u een passend en professioneel advies geven.

Noodverlichting

Noodverlichting behoort ook tot beveiliging van uw bedrijf. Deze verlichting dient als back-up. Het stelt mensen in staat om veilig het gebouw te verlaten wanneer de netspanning uitvalt, zoals bij brand. Binnen Fieten & Roos – Issys is er een specialist aanwezig die alles weet over de regels en normen van de Arbowet en het Bouwbesluit. Tevens kunnen wij de jaarlijkse inspectie van de noodverlichtinginstallaties op ons nemen.

Intercom en toegangscontrole

Interne beveiliging is minstens zo belangrijk als alle eerdergenoemde typen beveiliging. Door te kiezen voor een toegangscontrole verkleint u de kans op ongewenste toegang en diefstal. Het systeem helpt u namelijk in het beheren van de toegang tot verschillende ruimtes, zoals lokalen, magazijnen en voorraden. U kunt ook kiezen voor intercom. Dit is een manier van spraakcommunicatie, voorzien van een cameratoepassing. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Advies

Onze specialisten bieden u graag beveiligingsadvies op maat. U kunt bij ons altijd terecht voor vragen over de beveiliging van uw bedrijf. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Benieuwd naar beveiligingsoplossingen voor uw organisatie? Neem contact op met Fieten & Roos – Issys, telefonisch of via ons contactformulier.


Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right