Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Intercom en toegangscontrole


icon-intercom-en-toegangscontrole

Intercom en toegangscontrole


Toegangscontrole

Veelal ongemerkt staan met name ondernemers binnen de eigen organisatie helaas bloot aan diefstal en verduistering. Helaas, maar het is niet anders. Het kan daarom de moeite lonen om de interne beveiliging prioriteit te geven. U verkleint de kans op problemen tijdens de kantooruren en u beschermt tevens uw medewerkers en hun bezittingen. Het systeem helpt u in het beheren van de toegang tot lokalen, magazijnen en voorraden. Bij een goed, in overleg met u gekozen, systeem beschikt u steeds over gedetailleerde informatie.


Basis is altijd dat elke vorm van beveiliging valt of staat met organisatorische beveiligingsmaatregelen. Een goed sleutelplan is al een goed begin.


Een opmerking die al eerder is gemaakt bij ons punt inbraak beveiliging. Wij kunnen u in contact brengen met bedrijven die nagaan hoe het is gesteld met uw hang- en sluitwerk. Laat het ons weten.

Intercom

Intercom is dan wel geen echte toegangscontrole maar het ligt er wel heel dicht tegenaan. Een intercom is een manier van spraakcommunicatie tussen twee of meer personen. Bekende toepassingen zijn de babyfoon en de deurintercom. Ook in veel professionele toepassingen wordt een intercom veel gebruikt. Naast de communicatie tussen twee personen is het mogelijk dat meerdere personen met elkaar kunnen communiceren. Uiteraard zijn de meeste intercoms voorzien van een camera toepassing zodat er een soort van toegangscontrole ontstaat. Ook op dit gebied hebben onze monteurs ruime ervaring.

Contact

Heeft u vragen over onze intercom en toegangscontrole of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op.


Neem contact op

intercom en toegangscontrole fieten en roos

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right