Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Inbraakbeveiliging


icon inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren wat de mogelijkheden zijn op het gebied van inbraakbeveiliging. En dat zijn er genoeg. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor uw woning, winkel of bedrijf om de mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging met u te bespreken en te offreren. Wat vooral van belang is wat er beveiligd moet gaan worden. Zo gelden er voor een juwelier andere eisen dan voor een bakker.

inbraakbeveiliging-fieten-en-roos

Wanneer u een goede alarminstallatie heeft laten installeren, en dan?

Heeft u er al aan gedacht om u aan te laten aansluiten op een meldkamer. Meldingen worden 24 uur per dag, 7 dagen per week gevolgd door een team van ervaren specialisten. Eenmaal per dag voert het systeem een test uit of alles naar behoren werkt. Zo profiteert u van een optimale inbraakbeveiliging.

Wij werken samen met alle bekende meldkamers, zoals:

Aanvullingen op inbraakinstallaties

Naast de inbraakinstallatie bestaan nog vele mooie aanvullingen. Een mooie aanvulling op uw systeem is bijvoorbeeld de Bandit Mistgenerator. Deze is in staat om in enkele seconden een kamer, winkel of kantoor volledig te vullen met een ondoorzichtige mist. Maar u kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van een camerasysteem om het object in de gaten te houden.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right