Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Brandbeveiliging
icon inbraakbeveiliging


Brandbeveiliging

Fieten & Roos – Issys is sinds 1997 een door het Kiwa Fire Safety & Security erkend brandbeveiligingsbedrijf. Wij leveren, installeren en onderhouden brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Ook het opstellen van een zogenaamd Programma van Eisen (PVE) en de projectie wordt geheel door ons verzorgt.

NCP erkend bedrijf
Alle kennis en expertise in huis
Wij werken met de beste producten
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Service binnen 24 uur
De brandmeldcentrale expert

Meer informatie of afspraak maken?

Mocht u nu al overtuigd zijn over onze expertise, dan kunt u ons bereiken via 085 2733900 of doormiddel van het invullen van het contactformulier.


Neem contact op

De functie van brandmeldinstallaties

Een brandmeldinstallatie is erop ingesteld om brand te detecteren en eventueel een melding te sturen naar de meldkamer en blussysteem. Ook zorgt de melding ervoor dat er een stuursignaal aan ontruimingssystemen wordt gegeven.

Brandmeldinstallatie verplicht?

De verplichting hangt af van uw pand en de veiligheidseisen. Denk ook aan het aantal vierkante meter gebruiksoppervlakte, de hoogte van de vloer van een bedrijf en het aantal vluchtroutes die aanwezig zijn. De brandmeldinstallatie wordt gerealiseerd conform de NEN2535. Ook worden de brandmeldinstallaties door ons gecertificeerd ten behoeve van brandweer en/of verzekering. Voor meer informatie over brandveiligheid, klik hier.

Labor Strauss brandbeveiliging brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie

De functie van ontruimingsinstallaties

In het geval van brand heeft een ontruimingsinstallatie het doel om een ontruiming van een gebouw of een deel van een gebouw mogelijk te maken. Dit moet op een snelle en ordelijke manier gebeuren zodat iedereen in veiligheid kan worden gebracht. De ontruimingsinstallatie wordt veelal gecombineerd met een brandmeldinstallatie.

Wanneer gebruikt u een ontruimingsinstallatie?

De ontruimingsinstallatie gerealiseerd conform de NEN2575. Net als bij de brandmeldinstallaties worden de ontruimingsinstallaties door ons gecertificeerd ten behoeve van brandweer en/of verzekering. Wanneer u een ontruimingsinstallatie nodig heeft hangt af van uw pand en de risico’s. Denk dan aan de verschillende verblijfsruimten. Denk aan verblijfsruimten zoals:

  • Keukens
  • Technische ruimten
  • Bergingen
  • Restaurants
  • Werkplaatsen

Kwalitatief hoogwaardige brandbeveiligings producten

Bij onze brandbeveiliging maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten als: Labor Strauss, Notifier en Bosch. Voor onderhoud kunt u ook met andere merken als Kentec en Hertek bij ons terecht.

Meer informatie over brandbeveiliging?

Fieten & Roos – Issys is specialist op gebied van brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Voor meer informatie of advies kunt u vrijblijvend contact opnemen via onderstaande knop.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right