Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Beveiliging huisBeveiliging huis

Optimale beveiliging voor uw huis

Hoe heeft u uw huis beveiligd tegen bijvoorbeeld brand en inbraak? Voor een optimale beveiliging van uw woning bent u bij Fieten en Roos – Issys aan het juiste adres. In uw huis heeft u uw persoonlijke en waardevolle eigendommen liggen die veelal onvervangbaar zijn. U wilt uw huis optimaal beveiligen tegen onveilige situaties zoals bijvoorbeeld brand en/of inbraak.

Fieten en Roos – Issys is een beveiligingsbedrijf met jarenlange ervaring in het beveiligen van huizen en bedrijven. Wij adviseren u graag over de manier waarop u uw huis het best kunt beveiligen.

Neem contact op

Onze beveiligingssystemen voor uw huis

Wij bieden diverse beveiligingsoplossingen om uw huis mee te beveiligen. Zo kunt u bij ons terecht voor inbraak- en brandbeveiliging, camerasystemen en intercom en toegangscontrole.

Inbraakbeveiliging

Wij verzorgen ook optimale inbreekbeveiliging om inbrekers buiten de deur te houden en uw eigendommen te beveiligen. Fieten en Roos – Issys is specialist in het beveiligen van uw woning. Wilt u uw huis inbraakveilig maken? Neem dan contact met ons op.

Brandbeveiliging

Welke maatregelen heeft u genomen in uw huis voor het geval er brand uit breekt? De meeste slachtoffers bij brand in woningen worden veroorzaakt door rookinhalatie. Als je slaapt werkt je neus namelijk niet en je wordt dus niet wakker van rooklucht. Voorkom dit door rook- en hittemelders te plaatsen in uw woning! Door het luide alarm van de melders, in geval van brand, wordt u wakker en bent u in de gelegenheid om uzelf en uw dierbaren in veiligheid te brengen. Via onze webshop kunt u deze aanschaffen.

Camerasystemen

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat particulieren ervoor kiezen hun huis te beveiligen met een camerasysteem. Het beidt niet alleen de mogelijkheid om ieder moment te zien wat er om uw huis gebeurt maar het geeft ook de mogelijkheid verdachte personen om uw huis te identificeren. Daarnaast schrikt het potentiële inbrekers natuurlijk ook af wanneer deze een camerasysteem zien. Uw huis zal minder aantrekkelijk zijn om in te breken.

Contact

Benieuwd naar oplossingen voor de beveiliging van uw huis? Neem contact op met Fieten & Roos – Issys, telefonisch of via ons contactformulier.


Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right