Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook


Beveiligingsbedrijf Noord-Holland

Fieten & Roos – Issys is al 25 jaar expert als beveiligingsbedrijf in Noord-Holland. Als beveiligingsbedrijf richten wij ons op aanleg, service en onderhoud van diverse systemen. Denk hierbij aan inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerasystemen, noodverlichting en toegangscontrole. Wij kijken graag met u mee naar uw situatie om een passend advies te kunnen geven wat betreft beveiliging. 

Waarom kiezen voor Fieten en Roos?

✓ NCP erkend bedrijf
✓ Alle kennis en expertise in huis
✓ Wij werken met de beste camerasystemen
✓ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
✓ Service binnen 24 uur
✓ De brandmeldcentrale expert

Inbraakbeveiliging

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden wat betreft inbraakbeveiliging. Het is daarbij ook mogelijk om de alarminstallatie aan te laten sluiten op de meldkamer. Meldingen worden hier continu gevolgd door een team van ervaren specialisten. 

Brandbeveiliging

Wij leveren, installeren en onderhouden brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Daarnaast stellen wij ook een zogenaamd Programma van Eisen (PVE) voor u op. 

Camerasystemen

Een goed camerasysteem hebben is tegenwoordig steeds belangrijker. Ook hierbij zijn verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld camerasystemen ter observatie, maar ook voor herkenning van personen en voertuigen. 

Noodverlichting

Natuurlijk wilt u dat iedereen het pand veilig en snel kan verlaten als er sprake is van een noodsituatie. Noodverlichting helpt bij het creëren van een veilige vluchtroute. Noodverlichting zal actief worden als er sprake is van rookontwikkeling of als de stroom uitvalt. 

Intercom en toegangscontrole

Een intercom en toegangscontrole verkleint de kans op ongewenste toegang en diefstal. Het systeem helpt voor het beveiligen van verschillende ruimtes. 

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf Noord-Holland

Fieten & Roos – Issys is een gecertificeerd Borg Beveiligingsbedrijf en Branddetectiebedrijf gecertificeerd door Kiwa en Safety & Security. Daarnaast beschikken wij over een VCA veiligheidssysteem gecertificeerd door Lloyds. Ons certificaat kunt u hier downloaden.

Maak een afspraak

Bij Fieten & Roos – Issys kijken wij graag samen met u naar alle mogelijkheden. Voor meer informatie over wat wij voor u als beveiligingsbedrijf kunnen betekenen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right