Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

BeveiligingsinstallatiesBeveiligingsinstallaties

Beveiligingsinstallaties voorkomen inbraak in uw gebouw. Fieten & Roos – Issys is al bijna 25 jaar gespecialiseerd in diverse beveiligingssystemen en richten ons op de aanleg, service en onderhoud. Wij bieden beveiligingssystemen zoals inbraakbeveiliging, camerasystemen en intercom en toegangscontrolesystemen. Om inbraak in uw woning of bedrijfspand te voorkomen heeft u goede beveiligingssystemen nodig. Fieten & Roos helpt u graag met uw vraag. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde inbraak en detectie mogelijkheden. Zo zorgen wij voor een optimale beveiliging voor uw woning of bedrijfspand.

Waarom kiezen voor Fieten & Roos?

NCP erkend bedrijf

Wij werken met de beste producten

Alle kennis en expertise in huis

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Service binnen 24 uur

Specialist in diverse beveiliging

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in de veiligheidssector. Het beveiligen van uw bedrijf, pand of huis kunnen wij dan ook volledig uit handen nemen. Daarnaast is het mogelijk om bij ons trainingen te volgen. Wij doen alles voor uw veiligheid.

BORG-certificaat

Wij zijn een door Kiwa Fire en Safety & Security gecertificeerd BORG Branddetectie- en Beveiligingsbedrijf. Vanuit Hoogeveen en Alkmaar is een team beveiligingsspecialisten 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bezig met uw veiligheid. Bent u geïnteresseerd in onze installaties? De verzekering eist dat beveiligingsinstallaties BORG-gecertificeerd moeten zijn. Uw beveiligingsinstallaties zullen jaarlijks worden gecontroleerd. Dit kunnen wij ook voor u doen. Een van onze specialisten doet dan onderhoud en de keuring.

Advies op maat

Wij werken met de hoogste kwaliteit beveiligingssystemen en alle installaties worden zoals eerder genoemd volgens de veiligheidsnormen gekeurd opgeleverd. Onze specialisten bieden u graag advies op maat. U kunt bij ons altijd terecht voor vragen over de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en een advies op maat samen te stellen.

Contact

Benieuwd naar beveiligingsoplossingen voor uw organisatie? Neem contact op met Fieten & Roos – Issys, telefonisch of via ons contactformulier.


Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right