Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook


Bouwkundige beveiliging

Wilt u uw huis of pand goed beveiligen tegen inbrekers? Dan is onze bouwkundige beveiliging de juiste oplossing. Om de juiste beveiliging voor uw huis te regelen, komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is bouwkundige beveiliging?

Bij bouwkundige beveiliging wordt er gekeken naar de inbraakgevoelige onderdelen van uw huis of pand. Denk hierbij aan ramen, gevelconstructies en buitendeuren. Vooral gevelopeningen zijn de meest gebruikte toegangswegen voor inbrekers. Om deze openingen goed te beveiligen is het belangrijk om de juiste scharnieren, kozijnen, glazen, sloten en meer te bepalen.

Waarom bouwkundige beveiliging?

Inbrekers weten heel snel de zwakkere plekken te vinden en via deze weg proberen ze naar binnen te komen. Bouwkundige beveiliging houdt de inbrekers buiten. Door de zwakkere plekken aan de buitenkant van uw huis of pand goed te beveiligingen, kunnen inbrekers niet door deze inbraakgevoelige plekken binnenkomen.

Is bouwkundige beveiliging alleen voldoende?

Wij raden aan om naast bouwkundige beveiliging ook elektronische beveiliging zoals camerasystemen op te hangen. Met deze camera’s kunt u de inbrekers nog eerder stoppen en loopt u zelf het minste risico op schade. De camera’s kunnen zowel buiten als binnen opgehangen worden. Zo heeft u altijd zicht op wat er in en om uw huis gebeurt. Wilt u weten of camera’s bij uw huis of pand opgehangen kan worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom kiezen voor Fieten & Roos – Issys?

  • Wij zijn een NCP erkend bedrijf
  • Alle kennis en expertise in huis om u te helpen
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Advies op maat
  • Service binnen 24 uur

Persoonlijk advies

Vindt u het moeilijk om te beslissen welke beveilig het beste bij uw woning of pand past? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of vul ons contactformulier in. Wij komen graag langs om een persoonlijk advies voor uw woning of pand op te stellen en al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right