Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Brandbeveiliging Broek op LangedijkBrandbeveiliging Broek op Langedijk

Bent u op zoek naar brandbeveiliging in Broek op Langedijk? Fieten & Roos – Issys is sinds 1997 een door het Kiwa Fire Safety & Security erkend brandbeveiligingsbedrijf. Wij leveren, installeren en onderhouden brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Ook het opstellen van een zogenaamd Programma van Eisen (PVE) en de projectie wordt geheel door ons verzorgt.

Is een brandmeldinstallatie verplicht?

De verplichting van een brandmeldinstallatie hangt af van uw pand en de bijbehorende veiligheidseisen van dit pand. Denk hierbij ook aan het aantal vierkante meter gebruiksoppervlakte, de hoogte van de vloer van uw pand en het aantal beschikbare vluchtroutes. Een brandmeldinstallatie is erop ingesteld om brand te detecteren en hier eventueel een melding van te maken. Deze melding wordt vervolgens gestuurd naar de meldkamer van het blussysteem. Ook zorgt de melding er direct voor dat er een signaal wordt gestuurd naar aanwezige ontruimingssystemen. De brandmeldinstallaties worden geïnstalleerd conform de NEN2535. Ook worden alle brandmelders die wij leveren door ons gecertificeerd ten behoeve van brandweer en/of verzekeraar.

Waarom kiezen voor Fieten & Roos – Issys

Fieten & Roos – Issys is een NCP erkend bedrijf. Wij hebben alle benodigde certificaten in huis om de juiste veilige service te bieden. Wij hebben alle kennis en expertise onder een dak waardoor we snel kunnen schakelen met verschillende collega’s. Daarnaast werken we met uitsluitend de beste materialen en hebben onze producten een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij streven er naar om onze service binnen 24 uur te leveren en maken altijd een offerte op maat. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in brandbeveiliging in Broek op Langedijk? Neem dan gerust contact met ons op. Onze werknemers nemen graag de verschillende mogelijkheden met u door en beantwoorden al uw vragen. Al helemaal overtuigd van onze expertise? Neem dan contact met ons op om een afspraak op locatie te maken.

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right