Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Brandbeveiliging HeerhugowaardBrandbeveiliging Heerhugowaard

Bent u op zoek naar brandbeveiliging in Heerhugowaard en omgeving? Onze brandbeveiliging en brandpreventie is bestemd voor bedrijven en ondernemers. Op het gebied van brandbeveiliging levert, installeert en onderhouden wij brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Wij zijn sinds 1997 een door het Kiwa Fire Safety & Security erkend brandbeveiligingsbedrijf. Onze adviseurs brandveiligheid staan voor u klaar.

Brandmeldinstallatie of ontruimingsinstallatie

Of u een brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie nodig heeft, is afhankelijk van uw situatie en de risico’s van uw bedrijfspand of kantoor. Ontruimingsinstallaties installeren wij in verblijfsruimten zoals: keukens, technische ruimten, bergingen, restaurants, werkplaatsen.

Waarom kiezen voor Fieten & Roos?

✓ NCP erkend bedrijf
✓ Alle kennis en expertise in huis
✓ Wij werken met de beste producten
✓ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
✓ Service binnen 24 uur
✓ De brandmeldcentrale expert

Meer informatie over brandbeveiliging Heerhugowaard?

Ja, ik wil graag meer informatie over brandbeveiliging en brandpreventie!

Neem contact op

Is een brandmeldinstallatie verplicht?

Of een brandmeldinstallatie verplicht is, is afhankelijk uw pand, het aantal vierkante meter gebruiksoppervlakte, de hoogte van de vloer, het aantal vluchtroutes die aanwezig zijn. Wij komen altijd bij u langs om de situatie te bepalen en geven advies op maat.

Kwalitatief hoogwaardige brandbeveiligingsproducten

Bij onze brandbeveiliging maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten als: Labor StraussNotifier en Bosch. Voor onderhoud kunt u ook met andere merken als Kentec en Hertek bij ons terecht. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid en -preventie. We voldoen daarbij aan alle eisen.

Meer informatie over brandbeveiliging?

Fieten & Roos – Issys is specialist op gebied van brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Voor meer informatie of advies kunt u vrijblijvend contact opnemen via onderstaande knop. Voor de kosten en een prijsindicatie kunt u een offerte aanvragen. Wij volgen ontwikkelingen op de voet en kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden en welke brandpreventie het beste bij u past.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right