Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Brandbeveiliging HeilooBrandbeveiliging Heiloo

Bent u op zoek naar brandbeveiliging in Heiloo en omgeving? Onze brandbeveiliging en brandpreventie is bestemd voor bedrijven en ondernemers. Wij leveren, installeren en onderhouden de brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Sinds 1997 zijn wij een door het Kiwa Fire Safety & Security erkend brandbeveiligingsbedrijf. Onze ervaren adviseurs en specialisten brandveiligheid staan voor u klaar.

Neem contact op

Waarom brandbeveiliging?

In sommige gevallen is een brandmeldinstallatie verplicht. Dit hangt onder andere af van het aantal vierkante meter gebruiksoppervlakte, de hoogte van de vloer en het aantal aanwezige vluchtroutes. Daarnaast is het de veiligste manier om zo snel mogelijk in te kunnen grijpen in het geval van brand.

Aan de hand van uw situatie en de risico’s van uw bedrijfspand of kantoor bepalen wij of u een brandmeldinstallatie of een ontruimingsinstallatie nodig heeft. Ontruimingsinstallaties worden geïnstalleerd in verblijfsruimten zoals: keukens, technische ruimten, bergingen, restaurants en werkplaatsen.

Kies voor Fieten & Roos

Wij zijn een NCP erkend bedrijf. Dit houdt in dat het Nationaal Centrum voor Preventie heeft aangegeven dat wij voldoen aan alle kwaliteitsregelingen. Daarnaast hebben wij met onze jarenlange ervaring de kennis en expertise in huis om u te helpen bij alle klussen. Wij werken uitsluitend met de beste brandbeveiliging systemen en geven u altijd een advies op maat.

Kwaliteitsproducten

Bij Fieten & Roos maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige brandbeveiligingsproducten zoals: Labor Strauss, Notifier en Bosch. Heeft u al een ander merk geïnstalleerd in uw gebouw en bent u op zoek naar onderhoud? Ook dit kunnen wij voor u regelen. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste regels en wettelijke verplichten en voldoen aan alle eisen. Tijdens het installeren of het onderhoud letten wij op de kwaliteit van de producten en testen wij uitvoerig.

Meer weten over brandbeveiliging?

Bent u op zoek naar meer informatie over brandbeveiliging in Heiloo? Of bent u al volledig overtuigd van onze expertise? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right