Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Brandbeveiliging OudkarspelBrandbeveiliging Oudkarspel

Fieten & Roos is de aangewezen partij voor brandbeveiliging in Oudkarspel en omgeving. Wij bieden brandbeveiliging voor bedrijven en ondernemers. Op het gebied van brandbeveiliging doen wij aan installatie, onderhoud en levering van brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Wij zijn een door het Kiwa Fire Safety & Security erkend brandbeveiligingsbedrijf. Onze ervaren adviseurs brandveiligheid staan klaar om te beginnen aan uw klus.

Neem contact op

Brandmeldinstallatie verplicht?

De verplichting van een brandmeldinstallatie hangt af van uw pand en de veiligheidseisen. Denk hierbij aan het aantal vierkante meter gebruiksoppervlakte, de hoogte van de vloer en het aantal aanwezige vluchtroutes. De brandmeldinstallaties worden aan de hand van de NEN2535 gerealiseerd. Ook certificeren wij de installaties ten behoeve van de brandweer en/of verzekering. Wij komen altijd bij u langs om de situatie in te schatten en geven advies op maat.

Brandmeldinstallatie of ontruimingsinstallatie

Aan de hand van uw situatie en de risico’s van uw bedrijfspand of kantoor, bepalen wij of u een brandmeldinstallatie of een ontruimingsinstallatie nodig heeft. Ontruimingsinstallaties worden geïnstalleerd in verblijfsruimten zoals: keukens, technische ruimten, bergingen, restaurants en werkplaatsen.

Kwaliteitsproducten

Bij Fieten & Roos maken wij alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige brandbeveiligingsproducten als: Labor Strauss, Notifier en Bosch. Heeft u al een ander merk installatie in uw gebouw en bent u opzoek naar onderhoud? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste regels en wettelijke verplichtingen. Daarbij voldoen wij aan alle eisen. Tijdens het installatie proces letten wij op de kwaliteit van de producten en testen wij uitvoerig.

Meer weten over brandbeveiliging?

Fieten & Roos is specialist op het gebied van brandbeveiliging in Oudkarspel en omgeving. Voor meer informatie over onze installaties kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor de kosten en een prijsindicatie kunt u een offerte aanvragen. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u uitgebreid adviseren over de beste mogelijkheden voor uw situatie.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right