Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Brandbeveiliging Zuid-ScharwoudeBrandbeveiliging Zuid-Scharwoude

Bent u op zoek naar brandbeveiliging in Zuid-Scharwoude? Fieten & Roos – Issys is sinds 1997 een door het Kiwa Fire Safety & Security erkend brandbeveiligingsbedrijf. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij voor elk vraagstuk een passende oplossing aan kunnen leveren. Wij leveren, installeren en onderhouden brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Ook het opstellen van een zogenaamd Programma van Eisen wordt geheel door ons verzorgd.

Waarom kiezen voor Fieten en Roos?

Wij hebben alle nodige certificaten en erkenningen om de benodigde kwaliteit van service te leveren. Deze service leveren wij door onze kennis en expertise te bundelen. Zo lossen wij zelfs de moeilijkste vraagstukken op. Daarnaast bieden wij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding aan en wijken we niet af van de vooraf afgesproken prijs. Door onze offertes op maat weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor nare verrassingen te staan. Wij streven er naar om onze service binnen 24 uur te leveren en stellen klanttevredenheid voorop.

De functie van brandmeldinstallaties

Een brandmeldinstallatie is erop ingesteld om brand te detecteren en vervolgens een melding te sturen naar de meldkamer en het blussysteem. Daarnaast zorgt de melding er ook voor dat er een stuursignaal aan het ontruimingssysteem wordt gegeven. Dit zorgt ervoor dat alle systemen in werking treden om u en uw werknemers of andere aanwezigen veilig uit het gebouw te krijgen.

Door gebruik te maken van brandmeldinstallaties kunt u de veiligheid van alle aanwezigen binnen uw winkel, bedrijfspand of woning beter garanderen. Brandbeveiliging is geen luxe maar noodzaak.

Geïnteresseerd in brandbeveiliging in Zuid-Scharwoude?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze brandbeveiligingsinstallaties mag u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs om de situatie in te schatten en de verschillende mogelijkheden door te nemen. Ook wanneer u nog vragen heeft over een van onze diensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right