Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Brandveiligheid bedrijfBrandveiligheid bedrijf

Niet alleen uw woning, maar ook uw bedrijf moet brandveilig zijn. Door bepaalde maatregelen te treffen kunt u de veiligheid van uw medewerkers garanderen. Wilt u weten of uw bedrijf brandveilig is? Neem contact met ons op. Wij komen graag langs om dit te controleren.

De regelgeving

In het Bouwbesluit staat de regelgeving over de brandveiligheid waaraan een bedrijf moet voldoen. Hierin is te vinden welke regels er gelden per gebouwtype, gebruiksfuncties en per oppervlakte. Om het bedrijf brandveilig te maken, zijn brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties nodig. Fieten & Roos – Issys is gespecialiseerd in het installeren hiervan. Bij het installeren volgen wij de NEN-normen die bij brandveiligheid horen. Naast de installaties, bent u ook een Programma van Eisen (PvE) nodig. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Brandveiligheid verbeteren

De maatregelen die genomen moeten worden, zoals aangegeven in het Bouwbesluit, zijn:

 • Brandpreventie
  Het voorkomen van brand door een verbod op open vuur, veilige opslagplaatsen voor brandbare stoffen, maar ook een brandveilige inrichting en aankleding is belangrijk.
 • Opmerken van brand
  Een brand kan voorkomen. Om iedereen zo veilig mogelijk naar buiten te krijgen, is het belangrijk dat er rookmelders hangen. Zo wordt u op tijd gewaarschuwd en kunt u op tijd de hulpdiensten alarmeren.
 • Beperken van brand
  Het beperken van een brand kan door middel van onbrandbare of brandvertragende materialen. Let er wel op dat u zelf veilig bent.
 • Bestrijden van brand
  Elk bedrijf moet blusmiddelen hebben. Probeer de brand te blussen met brandslanghaspels, blustoestellen of een automatische brandblusinstallatie.
 • De bereikbaarheid voor hulpdiensten
  Is uw bedrijf goed te bereiken voor hulpdiensten? Zowel buiten als binnen? De hulpdiensten moeten via een brandweeringang of verbindingsweg naar binnen kunnen komen.

Beveilig uw bedrijf tegen brand

Wilt u weten welke regels er nog meer gelden? Kijk dan in het Bouwbesluit of neem contact met ons op. Wij komen graag langs om u te helpen uw bedrijf te laten voldoen aan de regels van brandveiligheid. Daarnaast kunnen wij ook maatregelen voor inbraakbeveiliging treffen voor u.

Waarom Fieten & Roos – Issys?

✓ NCP erkend bedrijf
✓ Alle kennis en expertise in huis
✓ Wij werken met de beste producten
✓ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
✓ Service binnen 24 uur
✓ De brandmeldcentrale expert

Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right