Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Camerasysteem kopen HeilooCamerasysteem kopen Heiloo

Het is tegenwoordig steeds belangrijker om de beschikking te hebben over een goed camerasysteem. Dit geldt niet alleen voor bedrijven, ook steeds meer particulieren hebben camerasystemen om de eigen grond in de gaten te houden. Nederland hangt vol met camera’s rondom winkels, bedrijven, woningen en terreinen. Een goed camerasysteem kopen in Heiloo kan bij Fieten & Roos – Issys.

Neem contact op

Wat is uw reden voor het kopen van een camerasysteem?

Het is belangrijk om van te voren te weten waarom u een camerasysteem wilt aanschaffen. Er zijn ontzettend veel camerasystemen in Nederland, maar veel daarvan zijn niet te gebruiken door politie en justitie. Om die reden is het noodzakelijk om van tevoren na te gaan waar het systeem voor bedoeld is. Is dit voor herkenning van personen, ter observatie, herkennen van voertuigen of een andere reden? Er zijn veel verschillende mogelijkheden en wij geven u graag een persoonlijk advies.

Verschillende soorten camerasystemen

Er zijn verschillende soorten camerasystemen beschikbaar. Zo bieden wij analoge camerasystemen en IP-camerasystemen aan. Beide systemen hebben zo zijn voordelen.

Analoge camerasystemen zijn gekenmerkt door de eenvoudige installatie. Daarnaast zijn ze zeer budgetvriendelijk en leveren ze constant goede prestaties. Bij het gebruik van analoge camerasystemen kies je voor constant en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Het IP-camerasysteem kenmerkt zich doordat er door meerdere personen naar de beelden gekeken kan worden. Daarnaast zijn het hele scherpe beelden en is het systeem aan te sluiten op uw eigen netwerk.

Ook bieden wij camerasystemen aan die te volgen zijn via een live verbinding zodat u overal toegang hebt tot de beelden. Dan kunt u waar u ook bent altijd uw eigendom in de gaten houden.

Camerasysteem kopen in Heiloo?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een camerasysteem in Heiloo? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren medewerkers nemen graag de mogelijkheden met u door. Ook voor advies op maat kunt u terecht bij een van onze specialisten.

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right