Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook


Camerasysteem kopen Noord-Holland

Het hebben van een goed camerasysteem is tegenwoordig steeds belangrijker. Niet alleen voor bedrijven, maar ook steeds meer particulieren hebben camerasystemen. Nederland hangt vol met camera’s rondom winkels, bedrijven, woningen en terreinen. Een goed camerasysteem kopen in Noord-Holland kan bij Fieten & Roos – Issys.

Reden van het camerasysteem

Vooraf is het belangrijk om te weten voor welke redenen u een camerasysteem wilt aanschaffen. Er zijn ontzettend veel camerasystemen in Nederland, maar veel daarvan zijn niet bruikbaar voor politie en justitie. Om die reden is het noodzakelijk om van tevoren na te gaan waar het systeem voor bedoeld is. Is dit voor herkenning van personen, ter observatie, herkennen van voertuigen of een andere reden? Er zijn veel verschillende mogelijkheden en wij geven u graag een persoonlijk advies. 

Soorten camerasystemen

Er zijn verschillende soorten camerasystemen mogelijk. Zo bieden wij een analoog camerasysteem en het IP-camerasysteem. Beide systemen hebben zo zijn voordelen. Analoge camerasystemen kenmerken zich door de eenvoudige installatie, ze zijn zeer budgetvriendelijk en leveren goede prestaties, ook in wisselend licht. Het IP-camerasysteem kenmerkt zich doordat er door meerdere personen naar de beelden gekeken kan worden, de beelden zijn zeer scherp en het systeem is aansluitbaar op uw netwerk. Daarnaast zijn er ook camerasystemen beschikbaar om livebeelden te kunnen bekijken. Zo heeft u overal toegang tot de beelden.  

Waarom kiezen voor Fieten en Roos?

✓ NCP erkend bedrijf
✓ Alle kennis en expertise in huis
✓ Wij werken met de beste camerasystemen
✓ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
✓ Service binnen 24 uur
✓ De brandmeldcentrale expert

Meer informatie over camerasystemen?

Ja, ik wil graag meer informatie over camerasystemen!

Neem contact op

Gecertificeerde camerasystemen

Fieten & Roos – Issys is gecertificeerd door Kiwa Nederland. Daarnaast werken wij met BORG-gecertificeerde camerasystemen. Wij tonen aan dat het installeren op een professionele wijze is uitgevoerd met het BORG-opleverbewijs.

Camerasysteem kopen in Noord-Holland

Wilt u een camerasysteem kopen in Noord-Holland? Dan bent u bij Fieten & Roos – Issys aan het juiste adres. Wij kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden en geven een passend advies. 

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right