Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Camerasystemen HeilooCamerasystemen Heiloo

Zoekt u geschikte camerasystemen in Heiloo en omgeving? Fieten & Roos heeft verschillende oplossingen op het gebied van camerabeveiliging. Het installeren van deze camerasystemen is bijna altijd maatwerk. Dit zorgt ervoor dat de aanschaf en de installatie van verschillende factoren afhankelijk zijn. Onze specialisten helpen u graag bij het adviseren van de juiste oplossing voor uw situatie.

Waarom kiezen voor een camerasysteem?

Het is belangrijk om u overal veilig te voelen. Of dit nou in uw woning, een bedrijfspand of een winkelpand is. Door onze jarenlange ervaring in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw woning of bedrijfspand volledig uit handen nemen. Wij doen er alles aan om uw veiligheid te garanderen.

Een goed camerasysteem zorgt ervoor dat u alles vastlegt wat er binnen en rondom uw pand gebeurt. Dit kan niet alleen handig zijn bij een inbraak, maar ook bij andere voorvallen in uw omgeving. Daarnaast heeft een camerasysteem ook een afschrikwekkend effect op inbrekers.

Kies voor camerasystemen in Heiloo van Fieten & Roos

  • Goede beeldkwaliteit en hoge resolutiebeelden
  • Live meekijken met de camera’s
  • Herkenbare beelden, ook bij tegenlicht
  • Aansluiten op een erkende meldkamer
  • Te gebruiken via een app
  • 24/7 bereikbaar

BORG-gecertificeerd systeem

Al onze camerasystemen zijn BORG-gecertificeerd. Zo weet u zeker dat als er iets gebeurd, de verzekering daadwerkelijk uitbetaald. Met het BORG-opleverbewijs tonen wij aan dat de installatie op een professionele manier is uitgevoerd, op elektronisch en bouwkundig gebied. Wij beschikken over de nieuwste camera’s en leveren enkel kwaliteitsproducten. Bij Fieten & Roos krijgt u altijd de nieuwste generatie video-bewakingssystemen.

Meer informatie over camerasystemen in Heiloo?

Bent u op zoek naar meer informatie over camerasystemen in Heiloo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Mocht u nu al overtuigd zijn van onze expertise dan kunt u ons bereiken via 085-2733900.

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right