Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Diefstalpreventie in Noord-HollandDiefstalpreventie in Noord-Holland

Diefstalpreventie in Noord-Holland, Fieten & Roos adviseert u graag. Wij zijn sinds 1996 gespecialiseerd in diverse beveiliging waaronder beveiligingstechniek. Inbraakpreventie en diefstalpreventie verkleinen de kans op inbraak. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor uw woning, winkel of bedrijf om de mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging met u te bespreken en te offreren. Zo maken we samen het inbrekers en dieven lastig en voorkomt u inbraak in en om uw woning, bedrijf en van uw auto.

Wat houdt diefstalpreventie in?

Diefstalpreventie houdt in dat u maatregelen neemt om diefstal en inbraak te verkleinen. U kunt dit doen door middel van alarmsystemen, camerasystemen of een combinatie van dit.

Waarom preventie uitbesteden?

We begrijpen dat u bijvoorbeeld geen tijd, zin of de kennis heeft om zelf aanpassingen in en/of rondom uw woning, winkel of bedrijf te doen. Wij staan voor u klaar om te helpen met professionele diefstalpreventie in Noord-Holland.

Voorkom de volgende inbraak

Uit onderzoek is gebleken dat inbrekers terugkomen. Dit omdat ze niet alle gevonden spullen in een keer konden meenemen en de gestolen die wel meegenomen zijn, vaak opnieuw worden gekocht. Het is daarom uitermate belangrijk dat u na een inbraak zo snel mogelijk maatregelen treft om een volgende inbraak te voorkomen.

Wanneer u een goede alarminstallatie heeft laten installeren, en dan?

Heeft u er al aan gedacht om u aan te laten aansluiten op een meldkamer? Meldingen worden 24 uur per dag, 7 dagen per week gevolgd door een team van ervaren specialisten. Eenmaal per dag voert het systeem een test uit of alles naar behoren werkt. Zo profiteert u van een optimale inbraakbeveiliging.

Wij werken samen met alle bekende meldkamers, zoals:

Wilt u diefstalpreventie bij u thuis, in uw bedrijf of op uw terrein?

Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u nu al overtuigd zijn over onze expertise, dan kunt u ons bereiken via 0528 230990 of doormiddel van het invullen van het contactformulier.


Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right