Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Inbraakbeveiliging OudkarspelInbraakbeveiliging Oudkarspel

Zit u er over na te denken om uw huis of bedrijfspand te beveiligen tegen inbraak? Fieten & Roos is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging in Oudkarspel. Wij helpen u met het de beveiliging van uw woning of  bedrijfspand. Onze ervaren medewerkers hebben alle kennis in huis om elke klus aan te pakken.

Neem contact op

Waarom kiezen voor inbraakbeveiliging?

Een inbraak heeft vaak grote gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan alle schade die er bij komt kijken of alle gestolen inboedel. Daarnaast heeft u veel extra werk door alles wat er geregeld moet worden na een inbraak. Voor particulieren is het natuurlijk net zo erg. Alleen de gedachte al dat er een vreemd iemand in uw huis is geweest en aan al uw spullen heeft gezeten. En dan hebben we het nog niet over de spullen die allemaal gestolen zijn.

Door inbraakbeveiliging in te zetten verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Zichtbare beveiliging is vaak al genoeg om inbrekers af te schrikken. De kans op inbraak kan tot wel 90 procent afnemen. Kies ook voor een lager risico op inbraak in uw pand.

U heeft een goede inbraakbeveiliging laten installeren, wat nu?

De volgende stap kan zijn een aanmelding bij een meldkamer. Wanneer u dit doet worden meldingen 24 uur per dag en 7 dagen per week gevolgd door een team van ervaren specialisten. Elke dag voert het systeem een test uit om te zien of alles nog naar behoren werkt. Zo profiteert u van de optimale beveiliging voor uw woning of bedrijfspand. Wij werken samen met bekende meldkamers, zoals:

  • Securitas Alert Services b.v.
  • Security Monitoring Services b.v.
  • G4S Nederland b.v.

Meer informatie over inbraakbeveiliging?

Bent u op zoek naar meer informatie over inbraakbeveiliging in Oudkarspel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren medewerkers nemen graag alle mogelijkheden met je door. Fieten & Roos – Issys is specialist op gebied van inbraakbeveiliging.

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right