Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Inbraakpreventie OudkarspelInbraakpreventie Oudkarspel

Bent u op zoek naar inbraakpreventie in Oudkarspel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren wat voor uw situatie de beste optie is. Er zijn genoeg mogelijkheden op het gebied van inbraakpreventie. Deze mogelijkheden nemen we graag met u door. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en een offerte op maat te maken.

Waarom inbraakpreventie?

De impact van een inbraak kan op verschillende vlakken ontzettend groot zijn. Zo kan uw volledige kantoor leeg geroofd worden en heeft u te maken met een groot financieel verlies. Of misschien wordt wel net dat prachtige horloge met een heleboel emotionele waarde gestolen. Om nog maar niet te beginnen over de mentale impact die in inbraak met zich meebrengt. Het onveilige gevoel dat je overhoudt wanneer een onbekend iemand met slechte intenties bij u binnen is geweest blijft lang hangen.

Inbraakpreventie zorgt ervoor dat dit niet meer gebeurt. Iets simpels als een zichtbare camera kan er al voor zorgen dat een inbreker niet bij jouw woning of bedrijfspand naar binnen komt. Mocht het alsnog gebeuren dan kunt u, uw alarminstallatie laten aansluiten op een meldkamer. De meldkamer krijgt direct een melding en stuurt beveiliging/politie heen om de situatie op te lossen.

Aanvullingen op inbraakpreventie

Naast de verschillende anti inbraakinstallaties bestaan nog veel mooie aanvullingen. Een mooie aanvulling op uw alarmsysteem is bijvoorbeeld de Bandit Mistgenerator. Deze is in staat om binnen enkele seconden een ruimte volledig te vullen met een dikke mist. De mist zorgt ervoor dat de inbreker gedesoriënteerd raakt en niet de mogelijkheid vind om iets te stelen of de uitgang te vinden. Dit geeft de politie/beveiliging de tijd om de inbreker op heterdaad te betrappen.

Meer informatie over inbraakpreventie in Oudkarspel?

Bent u nog op zoek naar meer informatie over inbraakpreventie in Oudkarspel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en stel uw vragen aan een van onze werknemers.

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right