Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook


Noodverlichting Alkmaar

In geval van nood wilt u natuurlijk dat iedereen het pand veilig en snel kan verlaten. Het hebben van noodverlichting helpt bij het creëren van een veilige vluchtroute. Noodverlichting wordt actief bij calamiteiten als rookontwikkeling, maar ook bij stroomuitval. Indien de reguliere verlichting uit zou vallen, zal de noodverlichting gaan branden. 

Noodverlichting

Standaard is noodverlichting uitgeschakeld, maar deze wordt ingeschakeld bij rookontwikkeling of bij het uitvallen van de stroom. Noodverlichting wordt aangebracht midden in ruimtes en gangen, zodat de ruimte goed zichtbaar blijft. Noodverlichting werkt op accu, waardoor het ook zal werken als de stroom uitvalt. 

Vluchtwegverlichting

Vluchtwegverlichting bevindt zich boven (vlucht)deuren en worden aangebracht in ruimtes waar mensen samenkomen. Denk hierbij aan kantines, vergaderruimtes en andere vluchtwegen. Welke noodverlichting er geïnstalleerd moet worden, is afhankelijk van de bezetting per ruimte. 

Jaarlijkse controle

Jaarlijks zal er een controle plaatsvinden indien u nood- en vluchtwegverlichting via ons heeft laten installeren. Door onze specialist wordt er gekeken naar de werking en of de verlichting nog aan alle eisen voldoet. Na deze jaarlijkse controle zal er een certificaat worden uitgegeven en daarmee wordt ook bevestigd dat de noodverlichting voldoet aan de eisen van de Arbowet, het Gebruiksbesluit en het Bouwbesluit 2012. 

Waarom kiezen voor Fieten en Roos?

✓ NCP erkend bedrijf
✓ Alle kennis en expertise in huis
✓ Wij werken met de beste camerasystemen
✓ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
✓ Service binnen 24 uur
✓ De brandmeldcentrale expert

Meer informatie?

Ja, ik wil graag meer informatie over noodverlichting!

Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right