Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook


Noodverlichting Heiloo

Bent u opzoek naar noodverlichting in Heiloo? Wanneer zich een noodgeval voordoet wilt u natuurlijk graag dat iedereen zo snel en zo veilig mogelijk het pand weet te verlaten. Daarnaast bent u verplicht om een veilige vluchtroute te creëren wanneer u een bedrijfspand bezit. Het installeren van noodverlichting kan helpen bij het creëren van een veilige vluchtroute. Noodverlichting wordt actief bij calamiteiten als rookontwikkeling, maar ook bij stroomuitval. Wanneer de normale verlichting uitvalt gaat de noodverlichting branden.

Neem contact op

Waar moet de verlichting aan voldoen?

Een van de eisen voor noodverlichting in uw bedrijfspand is dat er vluchtwegverlichting aangebracht wordt boven de deuren. Welk soort en de hoeveelheid verlichting die geplaatst moet worden is afhankelijk van de bezettingsgraad van uw pand en in welke ruimtes de meeste bezetting is op een dag.

Daarnaast zal er jaarlijks een controle plaatsvinden indien u nood- en vluchtwegverlichting via ons heeft laten installeren. Onze specialist kijkt naar de werking van de verlichting en of nog aan alle eisen wordt voldaan. Na deze jaarlijkse controle zal er een certificaat worden uitgegeven waarmee wordt bevestigd dat de noodverlichting voldoet aan de eisen van de Arbowet, het Gebruiksbesluit en het Bouwbesluit 2012.

Nood- en vluchtwegverlichting

Wij bieden noodverlichting en vluchtwegverlichting aan. Het verschil tussen deze soorten verlichting is dat noodverlichting standaard uit staat en alleen aan gaat bij calamiteiten. Daarnaast wordt noodverlichting altijd in het midden van ruimtes en gangen gemonteerd. Vluchtwegverlichting staat wel standaard aan en moet geplaatst worden boven de (nood)deuren. Dit in verband met de vluchtroute.

Meer informatie?

Wilt u weten wat Fieten & Roos voor u kan betekenen met betrekking tot het leveren van noodverlichting in Heiloo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Bent u al overtuigd van ons expertise? Vul dan alvast het offerteformulier in.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right