Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Noodverlichting in DrentheNoodverlichting in Drenthe

Noodverlichting in Drenthe en omgeving, Fieten & Roos staat voor u klaar. Wij zijn specialist in noodverlichting en doen aan leveren, onderhouden en repareren. In geval van nood wilt u natuurlijk dat iedereen het pand op een snelle en veilige manier kan verlaten. Noodverlichting wordt actief bij calamiteiten als rookontwikkeling, maar ook bij stroomuitval. Indien de reguliere verlichting uit zou vallen, zal de noodverlichting gaan branden. Ieder bedrijfspand hoort noodverlichting te hebben. Dit conform het bouwbesluit 2017 en volgens de regelgeving van de Arbowet. Maak nu een afspraak als in interesse heeft in noodverlichting van Fieten & Roos.

Laat u ontzorgen door Fieten & Roos

Wanneer u de noodverlichting door ons heeft laten installeren, kunnen wij jaarlijks bij u langskomen om de noodverlichting te controleren en onderhoud te plegen waar nodig. Wilt u er zeker van zijn dat uw noodverlichting goed werkt? Neem dan contact op met Fieten & Roos en maak meteen een afspraak. Wij begrijpen dat noodverlichting iets is waar u niet veel tijd en geld aan kwijt wilt zijn. Daarom maken wij altijd een offerte op maat. We werken met merken van hoge kwaliteit.

Inmiddels hebben wij jarenlange ervaring (sinds 1996) en hebben we al talloze bedrijven mogen helpen met een passende oplossing op het gebied van noodverlichting. Door onze noodverlichting voldoet u aan de veiligheidseisen en vergroot u de veiligheid van uw klanten, medewerkers en gasten. Wij bieden ook vluchtwegverlichting. Dit zou u kunnen combineren met noodverlichting.

Verschil tussen nood- en vluchtwegverlichting

  • Noodverlichting staat standaard uitgeschakeld en wordt in het midden van ruimtes en gangen aangebracht. Bij noodverlichting brandt er geen licht.
  • Vluchtwegverlichting staat standaard ingeschakeld en moet altijd boven de (vlucht) deuren geplaatst worden. Dit in verband met de vluchtroute. Bij vluchtwegverlichting brandt er wel licht.   

Meer informatie of afspraak maken?

Wilt u weten wat Fieten & Roos – Issys met betrekking tot het leveren en installeren van noodverlichting in Drenthe kan betekenen? Wij adviseren u graag. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 085 2733900.


Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right