Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Noodverlichting Noord-HollandNoodverlichting Noord-Holland

Complete noodverlichting en vluchtwegverlichting

Noodverlichting wordt geactiveerd als de normale verlichting uitvalt door bijvoorbeeld een stroomstoring. Doordat er stroomuitval is, wordt de stroom voor de noodverlichting, geleverd door een accu. Er zijn twee soorten noodverlichting, vluchtwegverlichting en noodverlichting.

Vluchtwegverlichting

Met vluchtwegverlichting kan men op een veilige en gecontroleerde manier het gebouw verlaten. Vluchtwegverlichting zorgt ervoor dat obstakels en paden zichtbaar blijven tijdens een noodsituatie als er een stroomuitval is. Een ander woord voor vluchtwegverlichting is vluchtrouteverlichting. Welke vluchtwegverlichting u precies nodig heeft is afhankelijk van uw situatie. Wij denken graag met u mee en geven graag advies.

Noodverlichting Fieten & Roos - Issys

Noodverlichting (anti-paniekverlichting)

Noodverlichting wordt aangebracht in ruimtes waar veel mensen samenkomen. Denk aan ruimtes zoals kantines, vergaderzalen en vluchtwegen. Deze verlichting voorkomt dat er paniek komt in deze ruimtes.

Jaarlijkse controle

Het jaarlijks controleren en onderhouden van de verlichting is verplicht. Als u nood- en vluchtwegverlichting via ons heeft laten installeren, zal er een jaarlijkse controle moeten plaatsvinden. Dit wordt gedaan door een specialist van ons. Er wordt naar de goede werking van de verlichting gekeken en of de verlichting nog aan alle eisen voldoet. Na de jaarlijkse controle zal er een certificaat worden uitgegeven. Zo bevestigen wij dat de noodverlichting voldoet aan de eisen van de Arbowet, het Gebruiksbesluit en het Bouwbesluit 2012. Het jaarlijks onderhoud kunt u niet zelf doen omdat het door een vakbekwaam persoon uitgevoerd dient te worden. We houden rekening met de wet- en regelgeving en het gebruik van het gebouw. Op deze manier kunnen wij voor optimale veiligheid zorgen.

Meer informatie of afspraak maken?

Wilt u weten wat Fieten & Roos – Issys met betrekking tot het leveren en installeren van noodverlichting voor u kan betekenen? Wij adviseren u graag. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 085 2733900.


Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right