Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Noodverlichting OudkarspelNoodverlichting Oudkarspel

Bent u op zoek naar noodverlichting in Oudkarspel en omgeving? Wanneer zich een noodgeval voordoet wilt u natuurlijk graag dat iedereen zo snel en zo veilig mogelijk het pand weet te verlaten. Daarnaast bent u verplicht als bedrijfspandeigenaar om een veilige vluchtroute te creëren in uw pand. Het aanschaffen en installeren van noodverlichting helpt mee bij het maken van een veilige vluchtroute. De noodverlichting springt aan bij calamiteiten als rookontwikkeling en stroomuitval. Wanneer de normale verlichting wegvalt, springt de noodverlichting aan.

Neem contact op

Waarom kiezen voor Fieten & Roos?

✓ NCP erkend bedrijf

✓ Alle kennis en expertise in huis

✓ Wij werken met de beste camerasystemen

✓ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

✓ Service binnen 24 uur

Waar moet noodverlichting aan voldoen?

Een van de vereisten van noodverlichting in uw bedrijfspand of kantoor is dat er vluchtwegverlichting wordt aangebracht boven de deuren. Hoeveel lampen en welke soort lampen er geplaatst moeten worden is afhankelijk van de bezettingsgraad in uw pand, en in welke ruimtes de meeste bezetting is op een dag.

Elk jaar voeren wij een controle uit om te controleren of de nood- en vluchtwegverlichting nog naar behoren werkt. Onze specialist kijkt naar de werking van de verlichting en of nog aan alle eisen wordt voldaan. Na de jaarlijkse controle zal een certificaat uitgegeven worden waarmee wordt bevestigd dat de noodverlichting voldoet aan alle eisen van de Arbowet, het Gebruiksbesluit en het Bouwbesluit 2012.

Nood- en vluchtwegverlichting

Wij bieden nood- en vluchtwegverlichting aan. Het verschil tussen deze twee soorten verlichting zit in het aangaan van de verlichting. Noodverlichting gaat alleen aan bij calamiteiten. Vluchtwegverlichting staat standaard aan en wordt geplaatst boven de (nood)deuren. Dit in verband met de vluchtroute.

Overtuigd?

Wilt u weten wat Fieten & Roos voor u kan betekenen met betrekking tot het leveren van noodverlichting in Oudkarspel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Bent u al overtuigd van ons expertise? Vul dan alvast het offerteformulier in.

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right