Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Onderhoud voor uw alarmsysteem nodig?Onderhoud voor uw alarmsysteem nodig?

Laat onderhoud van je alarmsysteem door Fieten & Roos – Issys uitvoeren. Naast het onderhouden van alarmsystemen, onderhouden wij ook brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Als u een alarmsysteem in uw woning of pand hebt, voelt u zich vaak een stuk veiliger als u weet dat het systeem goed functioneert. U heeft immers niks aan een alarmsysteem als er geen alarm af gaat als er iets aan de hand is.

Wat wij doen

Wanneer u een onderhoudsbeurt nodig heeft, kunt u ons via de mail of telefonisch bereiken, of ons contactformulier invullen. Zo kunnen wij u gericht met uw vraag helpen en een afspraak inplannen. Een onderhoudsdienst bestaat uit controle, waar nodig storingen oplossen en worden de apparaten getest en schoongemaakt.

Neem contact op

Onze alarmsystemen voor uw huis

Wij bieden diverse beveiligingsoplossingen om uw huis mee te beveiligen. Zo kunt u bij ons terecht voor inbraak- en brandbeveiligingcamerasystemen en intercom en toegangscontrole.

Inbraakbeveiliging

Wij verzorgen ook optimale inbreekbeveiliging om inbrekers buiten de deur te houden en uw eigendommen te beveiligen. Fieten en Roos – Issys is specialist in het beveiligen van uw woning. Wilt u uw huis inbraakveilig maken? Neem dan contact met ons op.

Brandbeveiliging

Welke maatregelen heeft u genomen in uw huis voor het geval er brand uit breekt? De meeste slachtoffers bij brand in woningen worden veroorzaakt door rookinhalatie. Als je slaapt werkt je neus namelijk niet en je wordt dus niet wakker van rooklucht. Voorkom dit door rook- en hittemelders te plaatsen in uw woning! Door het luide alarm van de melders, in geval van brand, wordt u wakker en bent u in de gelegenheid om uzelf en uw dierbaren in veiligheid te brengen.

Camerasystemen

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat particulieren ervoor kiezen hun huis te beveiligen met een camerasysteem. Het beidt niet alleen de mogelijkheid om ieder moment te zien wat er om uw huis gebeurt maar het geeft ook de mogelijkheid verdachte personen om uw huis te identificeren. Daarnaast schrikt het potentiële inbrekers natuurlijk ook af wanneer deze een camerasysteem zien. Uw huis zal minder aantrekkelijk zijn om in te breken.

Contact

Onderhoud voor uw alarmsysteem nodig? Neem contact op met Fieten & Roos – Issys, telefonisch of via ons contactformulier.


Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right