Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

icon inbraakbeveiliging
Over ons

Over ons

Fieten & Roos b.v. is in 1996 opgericht door Henk Fieten en Jorgen Roos. Vanaf het ontstaan van het bedrijf leggen wij ons toe op de aanleg, service en onderhoud van beveiligingssystemen in de breedste zin van het woord voor zowel bedrijven als particulieren.


fieten en roos bv
fieten&roos-bv


Issys Beveiliging

Ingaande 1 januari 2011 heeft een samenvoeging plaats gevonden met Issys Beveiliging b.v. gevestigd te Heerhugowaard, thans gevestigd te Alkmaar, welke vestiging onder leiding staat van Hans Janssen. Door deze samenvoeging is een landelijk opererende organisatie ontstaan die 24 uur per dag , 365 dagen per jaar actief is op het gebied van inbraak– en brandbeveiliging, camerasystemen en toegangscontrole.


Kip Beveiligingstechniek

Vanaf 1 april 2019 is nog toegevoegd aan de organisatie Kip Beveiligingstechniek v.o.f. uit Zuidwolde. Ook alle monteurs en het kantoor personeel blijven hun huidige werkzaamheden binnen de organisatie uitvoeren.


Door Kiwa en Safety & Security is de organisatie  een gecertificeerd  Borg Beveiligingsbedrijf en Branddetectie bedrijf. Daarnaast  beschikt het bedrijf over een VCA veiligheidssysteem gecertificeerd door Lloyds etc,


Fieten & Roos b.v. – Issys en Kip Beveiligingstechniek is uw partner voor:

De totale organisatie met bijna 25 medewerkers staat voor u gereed.

contact opnemen

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right