Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Beveiliging HoogeveenBeveiliging Hoogeveen

Als u zoekt naar beveiliging in Hoogeveen, is Fieten & Roos – Issys uw beveiligingsbedrijf. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het beveiligen van woningen, panden en bedrijven. Wij bieden verschillende beveiligingsoplossingen om uw woning, bedrijf, pand, zakelijke- en privé-eigendommen te beveiligen. Om bijvoorbeeld inbraak in uw woning of bedrijfspand te voorkomen heeft u goede beveiligingssystemen nodig. Fieten & Roos helpt u graag met uw vraag. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde inbraak en detectie mogelijkheden. Zo zorgen wij voor een optimale beveiliging voor uw woning of bedrijfspand.

Soort beveiliging

  • Beveiligingstechniek
  • Inbraakinstallaties
  • Bouwkundige beveiliging
  • Brandmeldinstallaties en systemen
  • Ontruiminginstallaties en alarminstallaties
  • Camera Observatie Systemen
  • Toegangscontrole
  • Video intercomsystemen

Waarom kiezen voor Fieten & Roos – Issys?

✓ NCP erkend bedrijf
✓ Alle kennis en expertise in huis
✓ Wij werken met de beste producten
✓ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
✓ Service binnen 24 uur
✓ De brandmeldcentrale expert

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Wij zijn een door Kiwa Fire en Safety & Security gecertificeerd BORG Branddetectie- en Beveiligingsbedrijf. Vanuit Hoogeveen is een team van beveiligingsspecialisten 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bezig met uw veiligheid. Al onze systemen voldoen aan de hoogste eisen. Zo weet u dat als er iets gebeurd, de verzekering de schade kan vergoeden.

Advies op maat

Wij werken met de hoogste kwaliteit beveiligingssystemen en alle installaties worden zoals eerder genoemd volgens de veiligheidsnormen gekeurd opgeleverd. Onze specialisten bieden u graag advies op maat. U kunt bij ons altijd terecht voor vragen over de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Wij adviseren u graag over beveiliging in Hoogeveen. We komen bij u langs om uw wensen te bespreken en een advies op maat samen te stellen.

Contact

Benieuwd naar beveiligingsoplossingen voor uw organisatie? Neem contact op met Fieten & Roos – Issys, telefonisch of via ons contactformulier.


Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right