Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Beveiligingsbedrijf AlkmaarBeveiligingsbedrijf Alkmaar

Beveiligingsbedrijf Alkmaar Fieten & Roos

Beveiligingsbedrijf Fieten & Roos Alkmaar is al 25 jaar expert op gebied van diverse soorten beveiligingstechniek. Wij richten ons op de aanleg, service en onderhoud van diverse beveiligingssystemen voor bedrijven en particulier. Fieten & Roos is hét beveiligingsbedrijf in Alkmaar en kan zorgen voor veiligheid en beveiliging in en rondom Alkmaar, maar ook in de hele provincie Noord-Holland. Voor iedere situatie vinden wij een geschikte veiligheidsbalans.

Waarom kiezen voor Fieten & Roos

NCP erkend bedrijf

Wij werken met de beste producten

Alle kennis en expertise in huis

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Service binnen 24 uur

De brandmeldcentrale expert

Wilt u nu al contact opnemen?

Mocht u nu al overtuigd zijn over onze expertise, dan kunt u ons bereiken via 0528 230990 of doormiddel van het invullen van het contactformulier.


Neem contact op

Van beveiliging tot systemen

Bij beveiligingsbedrijf Fieten & Roos Alkmaar richten we ons op de beveiliging van particulieren en bedrijven in Alkmaar en omgeving. Dit doen we bijvoorbeeld met diverse inbraakbeveiliging en brandbeveiliging. Ook camera- en toegangscontrolesystemen behoren tot onze specialiteiten.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in de veiligheidssector. Het beveiligen van uw bedrijf, pand of huis kunnen wij dan ook volledig uit handen nemen. Wij bieden trainingen aan, beveiligingssystemen en diverse beveiligingswerkzaamheden. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Kwaliteit, certificatie en vertrouwen

Fieten & Roos staat bekend om kwaliteit, certificatie en het vertrouwen. Wij leveren en monteren diverse brandmeldinstallaties en ontruimingssystemen. Verder zijn wij een door Kiwa Fire en Safety & Security gecertificeerd BORG Branddetectie- en Beveiligingsbedrijf. Fieten en Roos – Issys is gespecialiseerd in het volledige proces van het inschatten tot het opleveren van een BORG-gecertificeerde beveiliging van uw woning of bedrijf. Vanuit Alkmaar is een team van beveiligingsspecialisten 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bezig met uw veiligheid.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right