Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Brandbeveiliging bedrijvenBrandbeveiliging bedrijven

Bent u op zoek naar brandbeveiliging voor bedrijven? Fieten & Roos – Issys helpt u graag met uw brandveiligheidsvraagstuk. Wij hebben jarenlange ervaring op gebied van brandveiligheid en zijn een erkend brandbeveiligingsbedrijf. Wij leveren, installeren en onderhouden brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Ook het opstellen van een zogenaamd Programma van Eisen (PVE) en de projectie wordt geheel door ons verzorgt. Brand veroorzaakt jaarlijks veel schade bij bedrijfspanden, scholen, kerken enzovoort. Zorg daarom voor de juiste brandbeveiliging en preventie.

Meer informatie of afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Voorkomen en bestrijden van brand

Fieten & Roos is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van brandbeveiliging voor bedrijven. De wereld van brandpreventie ontwikkelt zich net als andere technologieën, razendsnel. Bij een perfect werkende brandbeveiligingsinstallatie is alert de belangrijkste factor. Wij zijn volledig KIWA, NCP gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met brandbeveiliging. Hierdoor kunnen wij altijd een transparante prijsopgave naar u sturen. Wij werken met topmerken zoals Labor Strauss, Notifier en Bosch. Voor onderhoud kunt u ook met andere merken zoals Kentec en Hertek bij ons terecht.

Gecertificeerde brandbeveiliging experts

Fieten & Roos – Issys is een erkend BORG Beveiligingsbedrijf en mag BORG-certificaten verstrekken tot de hoogste beveiligingsklass. Verder voldoen we aan de huidige eisen en wet- en regelgeving. Wij werken voor hotels, kinderdagverblijven, sportverenigingen, grote zorginstellingen, scholen, overheid en nog veel meer.

Waarom kiezen voor Fieten & Roos?

✓ NCP erkend bedrijf
✓ Alle kennis en expertise in huis
✓ Wij werken met de beste producten
✓ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
✓ Service binnen 24 uur
✓ De brandmeldcentrale expert

Is een brandmeldinstallatie verplicht?

Of een brandmeldinstallatie verplicht is, is afhankelijk uw pand, het aantal vierkante meter gebruiksoppervlakte, de hoogte van de vloer, het aantal vluchtroutes die aanwezig zijn. Wij komen altijd bij u langs om de situatie te bepalen en geven advies op maat.

Vragen over brandbeveiliging voor bedrijven?

Geef vuur geen kans en ontdek het voordeel van onze jarenlange ervaring. Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right