Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

brandbeveiliging Sint Pancrasbrandbeveiliging Sint Pancras

Bent u op zoek naar brandbeveiliging in Sint Pancras? Fieten & Roos is de aangewezen partij voor jou. Wij zijn een erkend brandbeveiligingsbedrijf. Wij leveren, installeren en onderhouden brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Het nemen van maatregelen voor brandveiligheid is geen luxe, het is noodzaak voor elk huis en bedrijfspand. Wij hebben de noodzakelijke kennis en ervaring om u van dienst te zijn. Onze adviseurs brandveiligheid staan klaar om u te helpen bij al uw vragen. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving in onze branche.

Waarom kiezen voor Fieten & Roos

Bij Fieten & Roos hebben we genoeg kennis en ervaring in huis om elke situatie professioneel op te kunnen pakken. Wij zijn een NCP erkend bedrijf en werken altijd met de beste producten. Wij bieden een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en leveren service binnen 24 uur.

Fieten & Roos staat bekend om kwaliteit, certificatie en vertrouwen. Wij leveren en monteren diverse brandmeldinstallaties en ontruimingssystemen. Wij zijn een door Kiwa Fire en Safety & Security gecertificeerd BORG branddetectie- en beveiligingsbedrijf. Vanuit Hoogeveen en Alkmaar staat er een team beveiligingsspecialisten altijd voor u klaar.

Is een brandmeldinstallatie verplicht?

Het hebben van een brandmeldinstallatie is niet altijd verplicht, dit hangt af van uw pand en de bijbehorende veiligheidseisen. Denk hierbij aan het aantal vierkante meter gebruiksoppervlakte, de hoogte van de vloer en het aantal aanwezige vluchtroutes. De brandmeldinstallaties worden door ons gecertificeerd ten behoeve van brandweer en/of verzekering.

Een brandmeldinstallatie is erop ingesteld om brand te detecteren en eventueel een melding te sturen naar een meldkamer en het blussysteem. De melding zorgt ervoor dat er een stuursignaal aan eventueel aanwezige ontruimingssystemen wordt gegeven.

Interesse?

Heeft u interesse in brandbeveiliging in Sint Pancras? Of bent u op zoek naar meer informatie over dit onderwerp? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze specialisten om de mogelijkheden door te nemen.

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right