Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Brandveiligheid adviesBrandveiligheid advies

Brandveiligheid advies nodig? Fieten & Roos is specialist in brandbeveiliging, adviseert u graag en lossen uw brandveiligheidsvraagstuk graag op. U kunt als particulier en bedrijf bij ons terecht. Waarom u moet kiezen voor Fieten & Roos? Wij zijn een NCP erkend bedrijf hebben, werken met de beste producten, hebben alle kennis en expertise en huis en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Neem contact op

Gespecialiseerd in brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties

Fieten & Roos is gespecialiseerd in het instaleren van brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties volgens de NEN 2535. Verder zijn wij gespecialiseerd in het beheer, controle en het onderhoud van deze installaties volgens de NEN 2654.

Naast het installeren van deze installaties is het ook verplicht een goed opgesteld PvE te hebben. Een PvE is een document waarin alle, door de eisende partijen, gestelde voorwaarde waaraan de brandmeldinstallatie en/of ontruimingsinstallatie moet voldoen worden omschreven. In de meeste gevallen is de eisende partij de gemeente, de brandweer of de verzekeraar. Het opstellen van een PvE wordt geheel verzorgd door Fieten en Roos – Issys.

Brandveiligheid voor thuis

In uw huis wilt u natuurlijk een optimale brandveiligheid verzekeren. Een woningbrand komt nog vaker voor dan u denkt. U kunt bijvoorbeeld waarschuwingssystemen, rook- en hittemelders laten installeren. Lees hier meer.

Brandveiligheid voor bedrijven

Zoals u hierboven las, is er voor bedrijven een regelgeving voor brandveiligheid. In sommige gevallen is het bijvoorbeeld verplicht om een brandmeldinstallatie en een ontruimingsinstallatie te hebben. Neem contact met ons op, wij weten precies wanneer u hier tot verplicht bent.

Kwalitatief hoogwaardige brandbeveiligings producten

Bij onze brandbeveiliging maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten als: Labor StraussNotifier en Bosch. Voor onderhoud kunt u ook met andere merken als Kentec en Hertek bij ons terecht.

Meer informatie over brandbeveiliging?

Fieten & Roos – Issys is specialist op gebied van brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Voor meer informatie en advies kunt u vrijblijvend contact opnemen via onderstaande knop.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right