Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Camerasysteem kopen in AlkmaarCamerasysteem kopen in Alkmaar

Camerasysteem kopen in Alkmaar? Wij kunnen camerasystemen voor u installeren en onderhouden, speciaal voor bedrijven en particulieren. Geen camerasysteem is te gek. Wij luisteren graag naar uw wensen en bieden dan het juiste systeem aan. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven met een compleet terrein en/of meerdere gebouwen. Met onze bewakingssystemen kunt u inbrekers afschrikken en uw omgeving in de gaten houden. Of u nou een camerasysteem voor binnen of buiten kiest, bij ons ben je verzekerd van de juiste keuze.

Fieten & Roos is BORG gecertificeerd

Wij werken met camerasystemen die BORG-gecertificeerd zijn. Hiermee tonen we aan dat de installatie op een professionele manier is uitgevoerd. Verder zijn wij ook gecertificeerd door Kiwa Nederland.

Beelden live bekijken

Door de technologische ontwikkelingen worden camera’s steeds slimmer. U kunt zelfs met sommige camerasystemen live-beelden bekijken. Dit betekent dat u overal ter wereld toegang heeft en niet afhankelijk bent van een vaste locatie. Er zijn twee soorten camerasystemen: analoog camerasysteem en het IP-camerasysteem.

Onze werkwijze

Al onze camerasystemen zijn maatwerk omdat iedere situatie anders is. Ons maatwerk bieden wij aan in een offerte. Als u akkoord gaat, komen onze professionals de camerasystemen installeren. Wij bieden diverse professionele camera’s, geschikt voor binnen en buiten.

Verschil tussen camerabeveiliging en camerabewaking

Beveiligingscamera’s worden het meest gebruikt voor toezicht en bewaking. Dit lijkt in eerste instantie hetzelfde maar dat is het niet. Bij cameratoezicht is het doel om een object of mensen live in de gaten te houden. Camerabewaking is het doel om een object of mensen op een later moment terug te kijken. Een andere, minder bekende manier is dat camera’s worden gebruikt voor controle. Opties zijn dan kentekenherkenning en people counting.

Persoonlijk advies

Vindt u het moeilijk om te beslissen welke camerasystemen in Drenthe het beste bij uw situatie passen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dit kan telefonisch of via ons contactformulier. Dan bespreken we uw situatie en vinden we de perfecte oplossing.

Meer informatie of afspraak maken?

Wilt u weten wat Fieten & Roos – Issys voor u kan betekenen bij een camerasysteem kopen in Alkmaar? Wij adviseren u graag. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 085 2733900.


Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right