Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Camerasysteem voor buitenCamerasysteem voor buiten

Zoekt u een camerasysteem voor buiten? Zoek niet verder. Wanneer je een professionele bewakingscamera laat installeren zie je meteen wie je gebouw of huis betreedt. De meeste bewakingscamera’s worden aan de binnenkant van het pand geïnstalleerd waardoor buiten vaak wordt vergeten. Dit is logisch want de kostbare spullen staan bijna altijd binnen. Het is júist belangrijk om de buitenzijde van je pand ook te beveiligen. Zo kunt u nauwkeurig volgen wat er buiten allemaal gebeurd. Door middel van onze camera’s kunt u buiten goed in de gaten houden.

Een bewakingscamera van uitstekende kwaliteit

Koopt u een bewakingscamera voor buiten, dan moet deze van goed kwaliteit zijn. De camera’s moeten beschermd zijn tegen:

  • Het weer zoals wind en regen.
  • Fijn materiaal zoals zand.
  • Tegen een stootje kunnen.

Wij beschikken over deze camera’s. Bij Fieten & Roos krijg je altijd de nieuwe generatie video-bewakingssystemen. U kunt kiezen voor een camerasysteem met een bedraad systeem of met een draadloos systeem. Aan beide systemen zitten verschillende voordelen verbonden.

Wilt u nu al contact opnemen?

Mocht u nu al overtuigd zijn over onze expertise, dan kunt u ons bereiken via 0528 230990 of doormiddel van het invullen van het contactformulier.


Neem contact op

BORG-gecertificeerd systeem

Al onze camerasystemen zijn BORG-gecertificeerd. Zo weet je zeker dat als er iets gebeurd, de verzekering ook uitbetaalt. Met het BORG-opleverbewijs tonen wij aan dat de het installeren op een professionele manier is uitgevoerd, op elektronisch of bouwkundig gebied.

Interesse in een camerasysteem voor buiten?

Neem gerust contact op via de mail of telefonisch. U kunt daarnaast ook via ons contactformulier contact opnemen.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right