Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Onderhoud alarmsystemenOnderhoud alarmsystemen

Laat onderhoud voor alarmsystemen uitvoeren door Fieten & Roos – Issys. Wij zijn een gekwalificeerd beveiligingsbedrijf gevestigd in Hoogeveen en Alkmaar. Een goed werkend alarmsysteem is cruciaal. U heeft namelijk niks aan een alarmsysteem wat niet goed werkt of als er geen alarm af gaat als er is aan de hand is. Wij adviseren daarom ook jaarlijks onderhoud en controle. Zo weet u zeker dat uw alarm altijd werkt. Fieten & Roos – Issys is uw beveiligingsspecialist en partner in beveiliging.

Jaarlijks onderhoud van uw alarmsysteem

Waarom jaarlijks onderhoud van uw alarminstallatie zo belangrijk is? U heeft een alarminstallatie aangeschaft voor uw veiligheid van uw woning of bedrijfspand. De installatie beschermt u tegen inbraak en/of brand. Met het jaarlijks onderhoud blijft uw systeem goed werken als er wel iets aan de hand is en is de kans op storingen en vals alarm ontzettend klein. Verder is het van groot belang dat de beveiligingsinstallaties voldoen aan de eisen van de BORG regeling en certificatieschema’s.

Waarom keizen voor Fieten & Roos – Issys?

  • NCP erkend bedrijf
  • Alle kennis en expertise in huis
  • Wij werken met de beste producten
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Service binnen 24 uur
  • De brandmeldcentrale expert

Kwaliteit, gecertificeerd en vertrouwen

Fieten & Roos staat bekend om kwaliteit, certificatie en het vertrouwen. Wij leveren en monteren diverse brandmeldinstallaties en ontruimingssystemen. Verder zijn wij een door Kiwa Fire en Safety & Security gecertificeerd BORG Branddetectie- en Beveiligingsbedrijf. Vanuit Hoogeveen en Alkmaar is een team van beveiligingsspecialisten 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bezig met uw veiligheid.

Een afspraak maken voor onderhoud van uw alarmsystemen?

Geef vuur en inbrekers geen kans en ontdek het voordeel van onze jarenlange ervaring. Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right