Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

ToegangscontroleToegangscontrole

Toegangscontrole voor uw bedrijfspand nodig? Helaas is het zo dat sommige ondernemers binnen de eigen organisatie met diefstal of verduistering te maken krijgen. Interne beveiliging kan een oplossing voor dit probleem bieden.

Door middel van toegangscontrole verkleint u de kans op problemen tijdens de kantooruren en u beschermt uw medewerkers en bezittingen. Onze systemen helpen u in het beheren van de toegang tot het kantoor, magazijnen, voorraden, lokalen enzovoort.

Intercom

Naast toegangscontrole bieden wij ook de mogelijkheid om een intercom te installeren. Een intercom is geen echte toegangscontrole maar past goed in het plaatje samen met de toegangscontrole. Een bekende toepassing is bijvoorbeeld een deurintercom. Wilt u meer informatie over intercom in combinatie met toegangscontrole? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor Fieten & Roos?

✓ NCP erkend bedrijf
✓ Alle kennis en expertise in huis
✓ Wij werken met de beste producten

✓ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
✓ Service binnen 24 uur
✓ Expert in intercom en toegangscontrole

Kwaliteit, certificatie en vertrouwen

Fieten & Roos staat bekend om kwaliteit, certificatie en het vertrouwen. Wij leveren en monteren diverse brandmeldinstallaties en ontruimingssystemen. Verder zijn wij een door Kiwa Fire en Safety & Security gecertificeerd BORG Branddetectie- en Beveiligingsbedrijf.

Fieten en Roos – Issys is gespecialiseerd in het volledige proces een BORG-gecertificeerde beveiliging van uw woning of bedrijf. Vanuit Hoogeveen en Alkmaar is een team van beveiligingsspecialisten 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bezig met uw veiligheid.

Contact

Benieuwd naar beveiligingsoplossingen voor uw woning of organisatie? Neem contact op met Fieten & Roos – Issys, telefonisch of via ons contactformulier.


Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right