Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Toegangssystemen AlkmaarToegangssystemen Alkmaar

Bent u op zoek naar toegangssystemen in Alkmaar? Bij Fieten & Roos bieden we toegangscontrole aan voor grote en kleine bedrijven. Ook kunt u bij ons terecht als u een particulier bent. Verhoog uw beveiliging met de professionele toegangssystemen van Fieten & Roos.

Verschillende systemen

Bij Fieten & Roos bieden we verschillende systemen aan. Met onze systemen kunt u toegang tot een bepaalde ruimte of een terrein zelf regelen. Fieten & Roos levert en installeert zowel toegangssystemen voor particuliere woningen als complexere systemen voor bedrijven en bijvoorbeeld flats. De keuzes variëren van een draadloos systeem, met of zonder camerabeeld tot het bedienen van je toegangssysteem met je smartphone. Samen kijken we wat het beste bij jou past.

Naast toegangscontrole hebben wij ook de mogelijkheid om een intercom te installeren. Een intercom is geen echte toegangscontrole maar past wel heel goed bij het complete plaatje. Met de aanschaf van een intercom is het mogelijk om contact te hebben met de persoon die voor de deur staat.

Waarom kiezen voor Fieten & Roos?

Fieten & Roos is een NCP erkend bedrijf. Dit houdt in dat wij een certificaat hebben ontvangen van het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP). Daarnaast hebben onze ervaren professionals alle kennis en expertise in huis om u van een geschikt advies te voorzien. Wij werken uitsluitend met de beste producten en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Toegangssystemen combineren

Het is mogelijk om de toegangscontrole te combineren met andere systemen die wij aanbieden. Denk hierbij aan een intercom of een inbraakbeveiliging. Wij helpen graag met de keuze en installatie van het best passende systeem voor uw bedrijf of woning.  

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een toegangssystemen in Alkmaar? Of wilt u graag nog andere informatie over toegangssystemen? Neem dan gerust contact met ons op om met onze specialisten de mogelijkheden door te nemen.

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right