Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Toegangssystemen Noord HollandToegangssystemen Noord Holland

Bent u op zoek naar toegangssystemen in Noord Holland? Fieten & Roos – Issys biedt toegangscontrole voor grote en kleine bedrijven. Ook kunt u als particulier bij ons terecht. Verhoog uw beveiliging met onze professionele toegangssystemen.

Verschillende toegangssystemen

Met onze systemen kunt u toegang tot een bepaalde ruimte of terrein zelf regelen. Welke toegangscontrole het meest geschikt is, hangt af van uw situatie. Fieten & Roos – Issys levert en installeert toegangssystemen voor particuliere woningen als complexere systemen voor bedrijven en bijvoorbeeld flats. Kiest u voor een draadloos systeem, met of zonder camerabeeld, met bedieningsmogelijkheden voor een smartphone, enzovoort. Samen kijken we wat het beste bij uw situatie past.

Waarom kiezen voor Fieten en & Roos?

✓ NCP erkend bedrijf
✓ Alle kennis en expertise in huis
✓ Wij werken met de beste producten
✓ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
✓ Service binnen 24 uur
✓ Expert in beveiliging

Toegangscontrole in combinatie met intercom

Een intercom is officieel geen echte toegangscontrole maar komt wel dicht bij in de buurt. Een intercom is een manier van spraakcommunicatie wat plaatsvindt tussen twee personen. Vaak wordt dit gezien bij een deurintercom of bij bijvoorbeeld een babyfoon. Intercomsystemen geven een prettig gevoel als er bij u wordt aangebeld en u kunt zien en horen wie er bij uw deur staat. Een intercomsysteem bestaat uit een deurstation met ontvangstations en een eventuele deuropener.

Toegangscontrole in combinatie met inbraakinstallatie

Door uw toegangscontrole met inbraakbeveiliging te combineren, voorkomt u nog beter ongewenste situaties. Wij helpen u graag met de keuze en installatie van het best passende systeem voor uw bedrijf of woning.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd geraakt in toegangssystemen in Noord Holland voor uw kantoor of woning? Of heeft u een andere vraag waarover u met een van onze specialisten wilt spreken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right