Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Brandbeveiliging HoogeveenBrandbeveiliging Hoogeveen

Fieten & Roos is specialist in brandbeveiliging Hoogeveen en omgeving. Wij leveren, installeren en onderhouden brandbeveiliging en brandpreventie. Brand kan snel ontstaan en is nooit uit te sluiten. Wij verzorgen brandbeveiliging en ontruimingsinstallaties voor bedrijven en ondernemers. Met onze beveiliging voorkomt, beperkt u schade en gevaar rondom een bedrijfsbrand en een brand in uw huis. Alert is hierbij de belangrijkste factor. Wij zijn volledig KIWA, NCP gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met brandbeveiliging. Hierdoor kunnen wij altijd een transparante prijsopgave naar u sturen.

Neem contact op

Waarom kiezen voor Fieten & Roos?

  • NCP erkend bedrijf
  • Alle kennis en expertise in huis
  • Wij werken met de beste producten
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Service binnen 24 uur
  • De brandmeldcentrale expert

Is een brandmeldinstallatie verplicht?

Of een brandmeldinstallatie verplicht is, is afhankelijk uw pand, het aantal vierkante meter gebruiksoppervlakte, de hoogte van de vloer, het aantal vluchtroutes die aanwezig zijn. Wij komen altijd bij u langs om de situatie te bepalen en geven advies op maat.

Brandbeveiliging en preventie voor bedrijven en particulieren

Onze brandbeveiliging is voor bedrijven bestemd zoals:

  • Groothandels
  • Banken
  • Winkelcentra

Verder doen wij ook brandbeveiliging voor particulieren. Wij zijn in staat om voor elke toepassing een geschikt product of oplossing te vinden.

Kwaliteit, gecertificeerd en vertrouwen

Fieten & Roos staat bekend om kwaliteit, certificatie en het vertrouwen. Wij leveren en monteren diverse brandmeldinstallaties en ontruimingssystemen. Verder zijn wij een door Kiwa Fire en Safety & Security gecertificeerd BORG Branddetectie- en Beveiligingsbedrijf. Vanuit Hoogeveen en Alkmaar is een team van beveiligingsspecialisten 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bezig met uw veiligheid.

Vragen over brandbeveiliging in Hoogeveen?

Geef vuur geen kans en ontdek het voordeel van onze jarenlange ervaring. Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right