Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Brandbeveiliging Noord-HollandBrandbeveiliging Noord-Holland

Bent u op zoek naar brandbeveiliging in de regio Noord-Holland? Fieten & Roos is een erkend brandbeveiligingsbedrijf. Wij leveren, installeren en onderhouden brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Het nemen van maatregelen voor brandveiligheid is geen luxe maar een behoefte. Het is noodzaak voor elk huis en bedrijfspand.

We hebben alle relevante en noodzakelijke kennis, middelen en materialen in huis om u van dienst te zijn en uw veiligheid te verzekeren. Onze adviseurs brandveiligheid staan voor u klaar. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van actuele wet- en regelgeving op het gebied van brandbeveiliging en voldoen aan alle eisen. Verder bieden wij hoogwaardige kwaliteit producten.

Waarom u voor Fieten & Roos zou kiezen?

We zijn een erkend NCP bedrijf
We hebben alle kennis en expertise in huis
Wij werken met de beste producten
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
We bieden service aan binnen 24 uur
De brandmeldcentrale expert

Meer informatie over brandbeveiliging Noord-Holland?

Ja, ik wil graag meer informatie over brandbeveiliging!

Neem contact op

Brandbeveiliging en preventie voor bedrijven en particulieren

Onze brandbeveiliging is voor bedrijven bestemd zoals:

  • Groothandels
  • Banken
  • Winkelcentra

Verder doen wij ook brandbeveiliging voor particulieren. Wij zijn in staat om voor elke toepassing een geschikt product of oplossing te vinden of het nou een bedrijf op particulier bedrijf is.

Brandmeldinstallatie verplicht?

De verplichting hangt af van uw pand en de veiligheidseisen. Denk ook aan het aantal vierkante meter gebruiksoppervlakte, de hoogte van de vloer van een bedrijf en het aantal vluchtroutes die aanwezig zijn. De brandmeldinstallaties worden door de brandmeldinstallaties van ons gecertificeerd ten behoeve van brandweer en/of verzekering.

Kwaliteit, gecertificeerd en vertrouwen

Fieten & Roos staat bekend om kwaliteit, certificatie en het vertrouwen. Wij leveren en monteren diverse brandmeldinstallaties en ontruimingssystemen. Verder zijn wij een door Kiwa Fire en Safety & Security gecertificeerd BORG Branddetectie- en Beveiligingsbedrijf. Vanuit Hoogeveen en Alkmaar is een team van beveiligingsspecialisten 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bezig met uw veiligheid.

Meer informatie over brandveiligheid?

Fieten & Roos – Issys is specialist op gebied van brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Voor meer informatie of advies kunt u vrijblijvend contact opnemen.


Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right