Inbraak- en brandbeveiliging - camerasystemen - noodverlichting – intercom & toegangscontrole

email
facebook

Camerasystemen Noord-HollandCamerasystemen Noord-Holland

Bent u op zoek naar camerasystemen om uw omgeving te beveiligen? Fieten & Roos biedt beveiligingsoplossingen voor bedrijven en particulieren. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij als Fieten & Roos – Issys u een professioneel advies geven. Wij hebben camerasystemen voor binnen en buiten. Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Cameratoezicht, bewaking en controle

Al onze camerasystemen zijn maatwerk omdat iedere situatie anders is. Ons maatwerk bieden wij aan in een offerte. Als u akkoord gaat, komen onze professionals de camerasystemen installeren. Wij bieden diverse professionele camera’s, geschikt voor binnen en buiten.

Beveiligingscamera’s worden het meest gebruikt voor toezicht en bewaking. Dit lijkt in eerste instantie hetzelfde maar dat is het niet. Bij cameratoezicht is het doel om een object of mensen live in de gaten te houden. Camerabewaking is het doel om een object of mensen op een later moment terug te kijken. Een andere, minder bekende manier is dat camera’s worden gebruikt voor controle. Opties zijn dan kentekenherkenning en people counting.

BORG-gecertificeerd systeem

Al onze camerasystemen zijn BORG-gecertificeerd. Zo weet je zeker dat als er iets gebeurd, de verzekering ook uitbetaalt. Met het BORG-opleverbewijs tonen wij aan dat de het installeren op een professionele manier is uitgevoerd, op elektronisch of bouwkundig gebied.

Wij beschikken over de nieuwste camera’s. Bij Fieten & Roos krijg je altijd de nieuwe generatie video-bewakingssystemen. U kunt kiezen voor een camerasysteem met een bedraad systeem of met een draadloos systeem. Aan beide systemen zitten verschillende voordelen verbonden.

Persoonlijk advies

Vindt u het moeilijk om te beslissen welke camerasystemen in Noord-Holland het beste bij uw situatie passen? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of vul ons contactformulier in. Wij komen graag langs om een persoonlijk advies voor uw woning of pand op te stellen en al uw vragen te beantwoorden.

Wilt u contact opnemen?

Mocht u overtuigd zijn over onze expertise, dan kunt u ons bereiken via 0528 230990 of doormiddel van het invullen van onscontactformulier.


Neem contact op

Benieuwd naar wat Fieten & Roos - Issys allemaal voor u kan betekenen?

wij vertellen het u graag icon arrow right